Polvituet, nilkkatuet, Plantaarifaskiitti, tukipohjalliset tukipohja,tukisukat hoitosukat, kengät ortopediset jalkineet, mittajalkineet, ortoosit, proteesit, Ensiproteesi,  sääriproteesi, reisiproteesi ja silikoni osajalkateräproteesi Soleus Oy yritystietoa Yhteystiodot Soleus Oy yritystunnukseltaan SoleusProteor Henkilökuntamme , ammattilaiset Sivukartta auttaa löytämään oikeat asiat Soleus Oy yritystietoa Aukioloajat ja yhteystiedot ja tiedotteet
Tukipohjalliset, tai tukipohjallinen, erilaisiin tilanteisiin: diabeetikolle, reumaatikolle, lapsille, ortopedisiin vaivoihin ja urheilijoille Tukipohjalliset Jalkineet, kengät: erityisjalkineet, tehdasvalmisteiset  mittajalkineet jaloista otetaat tarvittavat mitat joiden mukaan mittajalkineet tehdään, mittajalkineet soveltuvat pieniin erilaisuuksiin jalan rakenteessa kokonaan käsityönä tehdyt mittatilausjalkineet Jalkineet Ortoosit vaikeisiin tilanteisiin Ortoosit Raaja proteesit Proteesit Perheenpienimmille tehtävät apuvälineet Lapsille Kompressiotuetteet, tukisukat, tukihihat, painevaatteet Kompressiotuotteet Yksilöllisesti valmistettavat silikon- apuvälineet, esimerkkeinä sormet , varpaat osajalkateräproteeist yms Silikonituotteet Kävelyn apuvälineet, kävelykepit ja kyynärsauvat Kävelykepit Vuokrattavat kyynärsauvat, pyörätulit, polvituet, walkerit Vuokratuotteet

JALKOJEN KUORMITUSTUKIMUS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kliinisessä työssä ParoTec, tietokoneavusteinen mitanottojärjestelmä, on erinomainen apuväline perinteisten työkalujen, peilipöydän, vaahtolaatikon ja blueprintin lisäksi. Sillä saadaan jalkoihin kohdistuvasta kuormituksesta entistä tarkempaa tietoa. Järjestelmällä voidaan mitata sekä kävelyn staattista (asiakas seisoo paikoillaan) että dynaamista (asiakas kävelee) vaihetta. Ohjelma mittaa ja rekisteröi jalkapohjiin kohdistuvaa painetta tarkasti askel askelelta. Testaamisen aikana kävely on luonnollista, sillä testihenkilön ei tarvitse olla kytkettynä tietokoneeseen.

KUORMITUKSEN REKISTERÖINTI

Paroteck- tietokoneavusteinen kuormitusanalyysi, vaikeisiin kuormituksen selvitystilanteisiin

Mittaus tehdään asiakkaan kenkiin sijoitettavia elektronisia pohjallisia apuna käyttäen. Pohjallisissa on 24 nestekideanturia, jotka rekisteröivät niihin kohdistuvat voimat sekä pysty- että vaakatasossa. Kävelystä saatu tieto kirjautuu kävelijän vyötärölleen kiinnitettävän lukulaitteen välityksellä ulkoiselle muistikortille, josta se luetaan ParoTec -ohjelmaan tietokoneelle. Järjestelmä takaa, että samoissa olosuhteissa suoritetut toistomittaukset ovat keskenään yhdenmukaiset. Lämpötila tai kosteus eivät vaikuta tuloksiin.

KUORMITUSANALYYSIT SAIRAALOISSA TAI LAITOKSISSA
Mitanottolaitteisto on siirrettävissä paikasta toiseen. Kuormitusanalyysien teko on näin mahdollista myös apuvälineklinikan ulkopuolella esimerkiksi sairaalassa tai laitoksissa. Laitteiston avulla täsmällisyys säilyy apuvälineklinikkatason työskentelyn kaltaisena.

TULOSTEN ANALYSOINTI

Tutkimustulosten analysointia tietokoneen näytöltä, arvoja nähtävillä niin numeerisesti kuin graafisestikin

Kuormitustutkimuksen ja kävelyanalyysin tulokset on nähtävissä sekä tarkassa numeerisessa- että havainnollisessa graafisessa muodossa, jota jalkoihin perehtyneen ammattilaisen on helppo analysoida.

VIRHEKUORMITUKSEN HAVAINNOLLISTAMINEN
Kaikki kävelyä koskeva tieto tallentuu tietokoneelle, josta sitä voidaan tarkastella ja analysoida uudelleen vielä myöhemminkin. Sekä graafisessa että numeerisessa muodossa olevat kuormitustulokset voidaan myös tulostaa paperille. Näin tulosten havainnollistaminen asiakkaalle helpottuu.

DOKUMENTOINTI
Mittaustulokset säilyvät tietokoneella. Tietoja voidaan jatkossa verrata seuraavien käyntien yhteydessä saatuihin tuloksiin. Näin saadaan arvokasta tietoa, esimerkiksi siitä, miten asiakkaalle valmistetut ortopediset jalkineet tai tukipohjalliset vaikuttavat jalan asentoon ja virhekuormituksen korjautumiseen.

16.01.2015